Farver, olier og urter, der inspirerer, udvikler og lindrer


> Forside
> Nyheder
> Aura-Soma
> Produkter
> Salg og levering
> Kurser
> Terapeuter
> Kontakt
>> Kontakt
>> Aura-Soma skolen
>> Underviser
> Weboversigt


Marianne Mikkelsen

Marianne Mkkelsen underviser i Aura-Soma og er leder
af Aura-Soma Skolen, der har eksisteret siden 1991.
Hun giver desuden private Aura-Soma konsultationer.

> Læs om Mariannes konsultationer

Marianne møder Aura-Soma systemet

Marianne mødte Vicky Wall Aura-Soma’s grundlægger i 1987 og 88 i Danmark. Allerede på det tidspunkt anvendte Marianne farver i sit arbejde som healer, men ønskede inderligt, at få en dybere forståelse og vejledning. Mødet med Vicky Wall var meget bevægende og åbnede for indsigter og viden, der uddybede forståelsen af farver.

Inden mødet med Vicky havde Marianne igennem en årrække mediteret intensivt og haft dybe indre oplevelser, der har dannet grundlag for arbejdet som healer og formidler. Marianne søgte et sprog til at formidle de indre oplevelser, hun havde. Før arbejdet med farverne arbejde Marianne med ekspressiv og intuitiv dans, hvor hun mødte flere unikke lærere fra Polen og Sydamerika, der igennem bevægelse åbnede det intuitive sprog.

Farvernes sprog

Farverne/Aura-Soma gav Marianne et sprog - det var/er en stor frihed, og samtidig oplever hun hvor vigtigt og forløsende, det er for mennesker, at kunne finde en vej til at forstå og udtrykke de dybe og meget personlige indre tilstande. 

I 1988 åbnede Marianne sin første klinik og fuldførte samtidig en Massage uddannelse i fysiurgisk massage. Det tog hurtigt om sig, og i 1991 startede hun, sammen med Elly Hinz, det første Aura-Soma hold i DK, efter at have været på facilitator kursus på Dev. Aura, Aura-Soma centret i England. Det første lærerkursus fandt sted i 1993 i England, hvorefter Marianne blev inviteret til Sverige og Litauen for at undervise i Aura-Soma.

Underviser og pioner i udlandet

Marianne pionerede i De baltiske lande og i Rusland med Aura-Soma i midten at halvfemserne. Det var ofte under meget specielle vilkår, og vi måtte være kreative for at få flaskerne over grænsen og i det hele taget at viderebringe informationer om Aura-Soma. Senere pionerede hun i Tjekkiet og Slovakiet, hvor hun stadig arbejder en del. Senest er Marianne startet i Polen, hvor Aura-soma også er ved at finde fodfæste.

Det har været en stor glæde at viderebringe muligheden for større selvforståelse igennem farverne, og at opleve den styrke og tillid, det giver mennesker.

> Læs mere om Aura-Soma Skolen

"Auraens Energifelt"

Samarbejdet med Frank Lorentzen

I 1997 mødte hun sin mand Frank Lorentzen og har igennem hans arbejde med farver fået yderligere inspiration.

Idag har de en 2-årig uddannelse, der er baseret på Franks bøger ”Auraens energifelter”. Bøgerne formidler en dybtgående erfaring og viden inden for området.

Uddannelsen er unik, da den viderebringer en levende/erfaret viden inden for området.

> læs mere på www.franklorentzen.info

Koncerter

Marianne Mikkelsen og Frank Lorentzen giver koncerter med krystalsyngeskåle.

Det er en meget meditativ oplevelse og samtidig meget healende. Krystalsyngeskålene er oplyste i forskellige farver alt afhængig af tonen/lyden. Samspillet af farver og lyd er unik.

> læs mere på www.franklorentzen.info

Konsultationer

Marianne giver foruden undervisning private konsultationer i København og Århus:

Aura-Soma Konsultationer

Marianne giver private konsultationer i
Aura-Soma både i København og Odder (ved Århus). En konsultation varer ca.1 til 11/2 time, hvor oftest også healing indgår, hvis tiden tillader det.

> Læs mere om Aura-Soma konsultationer

Healing

Healing kan give dig en dyb afspænding
Healing kan være dybt forløsende
Healing giver dig naturligt erkendelser

Jeg har givet healing siden 1987
– det har altid været naturligt for mig.

Jeg sanser igennem mine hænder og healingen er oftest meget forløsende og mit focus er at understøtte, at personen selv kommer til en erkendelse igennem accept af de følelser og emotioner der måtte være. Jeg "ser" igennem farverne, der dannes omkring personer og via disse farver forstår jeg hvad der er den dybere liggende årsag.

Kropsmassage

Jeg giver massage, der tar' sit udgangs punkt i fysiurgisk massage.
Det er en hel kropsmassage, der er regenererende og giver afspænding i krop og psyke.
Massagen varer ca. 70 min. – alt i alt afsættes 1 1/2 time.

København og Århus

Marianne Mikkelsen giver konsultationer og behandlinger i både København og Odder ved Århus.

> Kontakt Marianne Mikkelsen

92