Farver, olier og urter, der inspirerer, udvikler og lindrer


> Forside
> Nyheder
> Aura-Soma
>> Om Aura-Soma
>> Arbejdsform
>> Historie
>> Vicky Wall
>> Litteratur
> Produkter
> Salg og levering
> Kurser
> Terapeuter
> Kontakt
> Weboversigt


Vicky Wall

- skaberen af Aura-Soma Farve- og sjælsterapi

Vicky Walls opvækst

Vicky Wall er født i London i en jødisk familie. Hendes far var Kabbalah mester og havde stor indsigt i mystik samt viden om planter og urters healende egenskaber.
Hun kom i apotekerlære, hvor hun lærte dette håndværk fra bunden. Her kom den viden om planter og urter, som hun havde fået fra sin far, hende til gavn. Senere i livet blev hun fodterapeut og arbejdede som sådan indtil hun blev blind. Nedsættelsen af hendes syn udviklede en ny dimension af aurisk bevidsthed, og evnen, som hun havde fra barn, blev nu udvidet.

Aura-Soma bliver skabt

I sit lille arbejdslaboratorium skabte hun Equilibrium olie flaskerne, som vi ser dem i dag. Hun havde en dyb indre tilskyndelse igennem meditation og syn nætter før de første olier så dagens lys. Hun vidste imidlertid ikke, hvad de skulle bruges til, men fulgte blot sin indre stemme. Herefter begyndte skabelsen af Aura-Soma i 1984, da Vicky fik de første recepter til substanserne gennem meditation.
Alle ingredienser stammer fra mineral- og planteriget og fra lys og farveriget.

Vicky Wall var på det tidspunkt ikke klar over rækkevidden af sin "opdagelse". Hun blev gennem folks tilbagemeldinger klar over meningen med olierne, bl.a. deres visuelle terapeutiske egenskaber. Med det totale tab af sit fysiske syn havde Vicky fået forstærket sit aurasyn, hun så menneskers aura meget klart.
Hun så mennesker ud fra deres sjælsperspektiv, ud fra deres farver. Hun så også, at folks farvevalg havde sammenhæng med de farver, hun så i deres aura.

Vicky Wall i Danmark

Vicky Wall gæstede i 1985 Danmark med sine farveflasker, og deltog i Sind-Krop-Ånd messen i København og holdt kursus i Roskilde. Hun gæstede igen Danmark i 1986/87 og 88.

Vicky Wall forlod den fysiske verden i 1991.

Arbejdet med Aura-Soma blev da overtaget af og bliver nu videreført af hendes nære medarbejder Mike Booth og hans kone Claudia Booth.

Erindringsbog

Vicky Wall skrev inden sin død en bog om sit meget spændende liv og skabelsen af Aura-Soma. Den hedder "The Miracle of Colour Healing" og blev udgivet 1 1990 på forlaget Aquarian Press. Den er oversat til dansk og udgivet af Forlaget Aquarius og hedder "Aura-Soma".

> Litteratur om Aura-Soma

32