Farver, olier og urter, der inspirerer, udvikler og lindrer


> Forside
> Nyheder
> Aura-Soma
>> Om Aura-Soma
>> Arbejdsform
>> Historie
>> Vicky Wall
>> Litteratur
> Produkter
> Salg og levering
> Kurser
> Terapeuter
> Kontakt


Aura-Soma's historie i Danmark

Danmark har altid haft en speciel plads i Aura-Soma’s historie.

I Vicky Wall’s selvbiografi er der et helt kapitel, hvor Vicky Wall benovet beskriver mødet med alle disse turkise auraer, hun mødte på en messe i Danmark. Danmark var det første land udenfor England, hvor Aura-Soma blev præsenteret. Her oplevede Vicky og Mike Booth en stor åbenhed, der virkelig tilskyndede dem.

De var inviteret på ”Healers for peace” i 1986 i Helsingør. I 1987 og 88 afholdt Vicky Wall og Mike Booth kurser hos Annemarie Jeppesen i Roskilde. Annemarie var uddannet danse lærer og arbejdede meget med toner og farver. Hun åbnede sit hjem for Vicky og alle os andre. Vicky var en stor inspirator for alle.

Mødet med Vicky Wall

Personligt mødte Marianne Mikkelsen Vicky Wall og Mike Booth i 87 og 88 på kurserne i Roskilde Hos Annamarie Jeppesen. Det var meget intenst og opløftende. Vicky's viden var levende, og alle hendes dybe erfaringer og ærbødighed strålede igennem ordene.

Der udsprang meget fra disse kurser i de følgende år. Annamaria fordybede sig i farvers relation til toner og bevægelse.
Elly Hinz, der også deltog, er idag distributør af Aura-Soma produkterne i Danmark.

I det hele taget var det inspiration for mange, der siden har anvendt Aura-Soma på forskellige vis.

Aura-Soma i Danmark

Marianne Mikkelsen og Elly Hinz startede i begyndelsen af halvfemserne den første Aura-Soma uddannelse i DK.

Da Vicky Wall gik bort i 1991 var Aura-Soma allerede kendt i mange europæiske lande og i Australien.

I midten af halvfemserne var den basale struktur i Uddannelsen støbt, og der var lærerkurser, hvormed Aura-Soma selvfølgelig fik større udbredelse.
Idag er Aura-Soma kendt over det meste af verden.

Personligt har Marianne Mikkelsen været rejsende i Aura-Soma, specielt i de nordiske lande og især i de Baltiske lande og i Østeuropa. Det startede i 1994 og har været en konstant bevægelse siden. Det har været og er stadig en dyb glæde for hende.

I Danmark har Aura-Soma bevæget sig i bølger. Mange mennesker har været i berøring med Aura-Soma, og remedierne er brugt af rigtig mange mennesker.

> Vicky Wall, grundlægger af Aura-Soma
> Mariannes møde med Vicky Wall
> Litteratur om Aura-Soma

31